fredag 25 oktober 2013

Vi måste sluta ses på det här sättet

Författare: Lisa Bjärbo & Johanna Lindbäck

Jens och Hanna träffas ute på puben först och hamnar i säng med varandra. Jens är nyseparerad och har en dotter på två och ett halvt, Hanna går sista året på gymnasiet och ska flytta till Paris så snart studenten är avklarad. Det är alltså inget guldläge för en relation direkt och de hörs inte heller efter den där enda natten.

Men så slumpar det sig så att Jens börjar jobba som personlig assistent för en kille som går i Hannas klass. Plötsligt träffas de varje dag och de börjar sakta men säkert inleda en relation. Det är bara det att Jens fortfarande är nyseparerad med barn och det är inte så lätt att hitta en fungerande balans mellan hans två liv. Han kan inte riktigt ge Hanna den plats hon vill ha, även om han skulle vilja.

En bok som är precis så fantastisk, underbar, rolig, ROLIG och romantisk som jag väntar mig med tanke på vilka som har skrivit den. Under läsningen sitter jag och tokflinar, tar en paus och kramar boken lite (när ingen ser) och gråter frustrerat, omväxlande. Detta blir årets julklappsbok till bonusdöttrarna (19 och 21 år)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar