torsdag 7 mars 2013

Villes värsta match

Författare: Martin Jonols

Eleverna på Villes skola har blivit så stökiga att rektorn bestämmer sig för att kasta om klasserna, för att lugna ner stämningen.

Ville hamnar i en klass där han inte känner någon och där ingen skrattar åt hans skämt. Allt känns rätt tungt. Tills han träffar Agnes och Vilma. De är helt olika alla andra tjejer han känner och han blir blixtförälskad i Agnes. Men hur ska han visa det? Och vad ska han göra med Viktor och Emil som skriver taskiga saker om honom och Agnes på Facebook?

Ännu mer förvirrad blir tillvaron när Agnes säger att Vilma är förälskad i Ville. Han tycker att Vilma mest är sur och otrevlig, men kanske ska han ge henne en chans?

Det här är fortsättningen på Ville och monstergäddan, men tyvärr är den inte alls lika bra som sin föregångare. Det här är en serie som är klassad som Hcg men som jag tycker är lämplig för år sex till åtta eller så, den hade gott kunnat vara uHc. Styrkan ligger i den torra humorn och den finns i den här andra delen också, även om ettan är roligare. Den är läsvärd, men inte mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar